“Огнените” го напуштија Централното претседателство на ДУИ: Ќе делуваат како фракција

Членовите на таканареченета „Огнена група“ најавија дека ќе делуваат како фракција. Градоначалникот на општина Сарај и дел од Огнената група, Блерим Беџети рече дека внатре во ДУИ немале реални можности за дебата  и се исцрпени сите можности.

Тој ги повика сите членови кои ги поддржуваат да им се придружат и заедно да работат за постигнување на целите.

Седницата на Централното претседателство на ДУИ сè уште е во тек.

Пронајдете не на следниве мрежи: