Огромен питон сакал да изеде маче, за среќа се појави сопственикот

Loading...

Австралијанец од Бризбејн се изненадил кога пристигнал дома и си ја видел мачката, нападната од три метри долг питон.
Тој и викнал на мачката да влезе внатре и ја треснал лизгачката врата, а змијата дошла до прозорецот и останала таму 30 минути обидувајќи се да влезе внатре.
„Австралија“, коментираше еден корисник на YouTube за снимката. „Многу ми е мило што мачето е внатре и безбедно“, „Мразам змии“, „Дај ми го мачето“, се некои од реакциите под снимката што се појави на Вирал Хог.

loading...