„Одамна си отиде сине“: Снежана Ѓуришиќ ја преовладаа емоциите – со солзи пеев, секоја мајка ќе разбере

Loading...

Снежана Ѓуришиќ во соработка со оркестарот Александра Софронијевиќ ја препеа песната „Одамна си отиде сине“, која во оригинал ја пее сестрата на легендарната пејачка Силвана Арменулиќ.
Пејачката на посебен начин ја доживеа оваа соработка и стихови:
– Ова е песна што ја испеав од срце и секоја мајка ќе се пронајде во неа. „Одамна си отиде сине, па мајка ти копнее по твоето лице“. Ова е нешто за мојата душа и го запеав низ солзи – рече Снежана.

loading...
Loading...