ОДВРАТНО! Среде емисија белгиската министерка за здравство СЕ КОПА ВО НОС ПРАВИ „ТОПЧИЊА“

Loading...

Министерката за здравство на Белгија, Меги де Блок, можеби нема да е првата министерка која е фатена на камера како прави нешто што не треба, но нејзината постапка сигурно ќе остане запаметена бидејќи од неа како министер кој треба да се грижи за јавното здравје не се очекува ваква постапка.
Додека властите бараат строго придржување на правилата, би помислиле дека тие, посебно министерот за здравство треба да бидат предводници во поглед на почитиување на мерките со своето однесување.
Сепак тоа не се случува и во Белгија, каде министерката за здравство, Меги Де Блок е фатена како ги игнорира основните хигенски правила за време на пандемијаѕа.
Таа за време на емисијата не само што го допре лицето, туку отиде и чекор подалеку, па почна да си го чепка носот и да вади мрсули!

loading...