Одговор на Фејсбук постот на сопругата на Миле Јанакиевски

Loading...

Според мене,
Пријатељице, на тој што се истураш, и викаш да го донесат, тој ви даде 11 години власт, се пуфкавте како ви душа сакаше, е сега одма не ви одговара и оп нека го донесат… не драга шмизло, тоа куче што јаде маст, ќе јаде и стап! И пази, ова го кажувам самокритично, сум јадел и маст и стап…
Цели 11 години Ви отвараа врата, 11 години не застана на црвено, патарина итн итн… и се тоа благодарение на тој што сакаш да го вратат…
Кажи ми, ти имаат ли пишано казна за зимска опрема, претекнување на полна, алхохол, или те дигнал ли пајак во тие 11 год? Не фуфице, ништо од тоа… затоа, не мрчи муда, купи шо му треба на човекот, качи се во автобус, застани во редот за посети пред затворот во Шутка, предај документи за легитимирање, нека ти го превртат десет пати јадењето шо си го нарачала од некој ресторан на гаге, па ќе влезеш, пола саат преку стакло ќе си поплачите и рикверс на автобус за дома…
Е тогаш ќе ти текне дека на Миле џабе му текна, сите си го плаќаме цехот… само што сите што го плаќаме цехот не квичиме по социјални мрежи, гордо и машки се носиме со тоа… на мики незнам дали му текнало, ама ќе му текне сигурно!

loading...