Одела во фризерско училиште и паднала првата година: За 7 дена заработила 4.000 евра, а сега почнува свој бизнис

Маја Маринковиќ е една од главните учеснички на телевизиското шоу ,,Задруга” а нејзините конфликти со партнерите се веќе во центарот на вниманието. Таа влезе во шестата сезона само неколку дена … Продолжи со читање Одела во фризерско училиште и паднала првата година: За 7 дена заработила 4.000 евра, а сега почнува свој бизнис