Од германски Ja aber немам

Германскиот е тежок јазик за учење и зборување. Погледајте како се прави писмена по германски.
Германскиот е тежок јазик за учење и зборување. Погледајте како се прави писмена по германски.

Пронајдете не на следниве мрежи: