Од денеска САД се држава со најмногу заразени од коронавирус

Од денеска САД се држава со најмногу заразени од коронавирус САД полека ги надмина Италија и Кина и стана држава со најмногу потврдени случаи на коронавирус. Во моментов на пишување … Продолжи со читање Од денеска САД се држава со најмногу заразени од коронавирус