Од денешните огласи за вработување

Loading...

Од понудата на огласи за вработување денес, за вас ги избравме: 
1. Супервизор на производна линија
Вработување.ком, за потребите на свој клиент, Интернационална компанија – познат светски производител во машинска индустрија, за производна единица во Скопје, објавува оглас за вработување на енергичен и амбициозен кандидат за позицијата Супервизор на производна линија.
Повеќе на следниот ЛИНК.
 2.Техничко лице за одржување на пекарско – слаткарска опрема

СПЕЦИЈАЛ – пекарско-слаткарска фирма со 20 годишна традиција и искуство во овој сегмент, објавува оглас за работа на позиција Техничко лице за одржување на пекарско – слаткарска опрема
Повеќе на следниот ЛИНК
 3.Дистрибутер со „Ц“ категорија

Тотал Логистик објавува оглас за работа на позиција Дистрибутер на прехрамбени производи за работен ангажман во Скопскиот регион.
Повеќе на следниот ЛИНКОд понудата на огласи за вработување денес, за вас ги избравме: 
1. Супервизор на производна лини

loading...
Loading...