Од полноќ возиме со поевтин бензин и дизел

Loading...

Малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР-95 и ЕУРОСУПЕР-98 се намалуваат за по 3.00 денари, и еден литар 95-октански бензин ќе чини 66.50 денари, додека еден литар 98-октански бензин ќе чини 68.50 денари.
Цената на ЕУРОДИЗЕЛ горивото се намалува за 2.00 денари, и еден литар дизел ќе чини 60 денари.
Новите цени стапија на сила ноќеска на полноќ и ќе траат една недела.

loading...