Од први октомври јавната администрација ќе работи од 8 до 16 часот

На денешната седница на Владата исто така донесена е одлука времено да се суспендира одлуката за флексибилно работно време за сите вработени во државната управа.
Наместо сегашното работно време од 07:30 до 15:30 и од 08:30 до 16:30, од први октомври за сите ќе важи работното време од 08:00 до 16:00 часот.

Пронајдете не на следниве мрежи: