Од СЈО Јанева вратена во својот дом

Loading...

Откако беше однесена во просториите на СЈО за да бидат одземени потребните докази за истрагата, Катица Јанева, наместо да биде однесена во Кривичен суд како што првично беше објавено, е вратена во својот дом. Полицијата ја однесе специјалната јавна обвинителка, заедно со нив, на нов претрес во нејзината куќа во населба Козле.
Бројни медиумски екипи чекаат да видат каде од домот ќе биде упатена Јанева, дали во полициска станица или директно во Кривичниот суд.

loading...