Од што е болен Стинг? Нови откажувања на концерти

Loading...

По откажувањето на концертот во Белгија, Стинг поради лошото здравје одложи уште еден концерт, овојпат во Минхен, Германија.
Тој ги следи советите на лекарите да паузира со настапи, поради тоа што воопшто не се чувствува добро.
Во понеделникот неговиот менаџерски тим на официјалната веб-страница објави дека настапот во Белгија е откажан бидејќи пејачот мора да одмори, за да го заштити своето здравје.

loading...