Од 12 заразени во Скопје 9 се од исто семејство во Чаир

Од 12 заразени во Скопје 9 се од исто семејство во Чаир Ова потврдува дека треба да се внимава со групирањата и да се почитуваат препораките кои што ги даваат … Продолжи со читање Од 12 заразени во Скопје 9 се од исто семејство во Чаир