Олимпик Бич – Бескрајната песочна плажа на Олимп

Loading...

На само 70 километри од главниот град на соседна Грција се наоѓаат долги песочни плажи преполни туристи.
Олимпик Бич е релативно нова туристичка дестинација, која успеа во краток период да ја надмине прекрасната Паралија, која се наоѓа во нејзина непосредна близина и да прерасне во едно од најубаво уредените и најпосетените места во огромниот туристички избор на Грција.
Во Олимпик Бич ги има сите подобности, од прекрасни песочни плажи, до забавен ноќен живот.

А веруваме за популарноста на Олимпик Бич голем удел има успешно спроведената урбанизација, на највисоките еколошки и модерни стандарди на живеење, а исто така и тоа што се наоѓа на самите падини на планината Олимп.
Сепак, главен адут на ова место отсекогаш била прекрасната песочна плажа, а и  плавото знаменце за еколошки чиста животна средина.

Реномираната туристичка агенција од Скопје Савана ви нуди неколку одлични понуди со кои ќе имате можност да го посетите прекрасниот Олимпик Бич ова лето. Повеќе за понудите тука.На само 70 километри од главниот град на соседна Грција се наоѓаат долги песочни плажи преполни туристи.

loading...
Loading...