Она кога се ќе отиде со паметот… муабет на читател

Loading...

Ова моравме да го објавиме. Деновиве се е како пролупано. Дека е долг и сиромашен месецот а зимата е јака. Па во Скопје па е и загадено. Тоа влијае на свеста, на расудувањето и лесно се забегува…
Мицко сакал да биде Премиер… ги одбрани пазарџиите, прво името… Ч)

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...