Она што момчево го направи за непознатата баба го воодушеви Балканот

Loading...
Српската православна црква овие денови прослави еден од најзначајните моменти во својата историја, 800 години независност. Ова, помеѓу останатото, се одбележа со света литургија во манатастирот Жича. Помеѓу собраните верници една корисничка на Инстаграм, фотографирала глетка која ги растопи сите нејзини пријатели.
Бидејќи, врнело дожд, едно момче ја ставило раката над главата на бабичката пред него за да ја заштити од дождот. „Цар“, „Фотографија на животот“, „Легенда“ – беа само некои од коментарите посветени на ова внимателно момче.
loading...