Ослободен од притвор Јахи Јахиу 

Loading...

Јахи Јахиу, државениот секретар во Министерството за информатичко општество и администрација  е ослободен од притвор, јави “Тетовасот“.
По наредба на шефицата на Јавното обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција на Јахи Јахиу му беше одреден притвор за земање мито и фаворизирање на италијанската компанија „Латанозио“.

 

loading...