Откако дозна дека има рак не се појавуваше никаде- синот на Марина Туцаковиќ сподели фотографија, непрепознатлива и ослабена

Loading...

Српскиот текстописец Марина Туцаковиќ ретко се појавува во јавноста откако јавноста дозна дека таа се бори со ракот.
Сепак иако не се појавува во јавноста, нејзиниот син сподели и фотографија од својата мајка од заедничкото зимување на Златибор.
Марина на себе имаше џемпер, плави пантолани и капа, секако неизоставен дел беше и заштитната маска.

loading...