Откриен гробот на Фреди Меркјури?

Loading...

Јавноста никогаш не дозна каде е погребан легендарниот пејач на групата Квин, кој почина во 1991 година на возраст од 45 години.Иако многумина му оддале почит на денот кога почина, јавноста никогаш не дозна каде почива Фреди Меркјури.Но, еден фотограф неделава открил плоча со напис „Тука почива во мир Фарук Булсара“ на Кенсал Грин гробиштата во Лондон.Фарук му беше вистинското име на пејачот на Квин, кој потекнуваше од Занзибар. Членовите на семејството сè уште не потврдиле, но ниту демантирале дека станува збор за Фреди Меркјури.
МакфаксЈавноста никогаш не дозна каде е погребан легендарниот пејач на групата Квин, кој почина во 1991 година на возра

loading...