ОФИЦИЈАЛНО: ПОЕФТИНУВА И ГАСОТ | Цената на природниот гас за март ќе биде за 11 проценти пониска

Согласно договорот помеѓу „Макпетрол“ АД Скопје и „Гаспром експорт“, како и движењето на цената на природниот гас на светските берзи, „Макпетрол“ АД Скопје ги известува своите потрошувачи и пошироката јавност … Продолжи со читање ОФИЦИЈАЛНО: ПОЕФТИНУВА И ГАСОТ | Цената на природниот гас за март ќе биде за 11 проценти пониска