Охрид денеска како сред туристичка сезона

Loading...

Раздвижено беше денеска низ Охрид. Многу граѓани, особено од Скопје и околината, заминаа во овој град каде ќе го поминат продолжениот викенд, особено по одлуката на Владата за полициски час во главниот град.
Камерата на ТВ21 денеска забележа во Охрид туристи како да е туристичка сезона, среде јули, а не почеток на јуни.

 

Извор: ТВ21

loading...