Пандов во офсајд, како и Мицковски и тој ги измеша великаните на ВМРО

Loading...

Пандов во офсајд, како и Мицковски и тој ги измеша великаните на ВМРО. Не е ништо чудно, сепак, затоа што при изборот на Мицковски главно правило е негативната селекција и идолопоклоништовото кон неговиот „лик и дело“, како и влијанието што го имаше, како еден од главните финансиери Орце Камчев.

Поразително е за една партија која сака да ги бере плодовите од историското наследство на ВМРО да не се знаат основни работи. Со објавата на Пандов всушност се демаскира голата борба за доаѓање на власт, а не и било какво почитување, возвишување или продолжување на историското наследство на Македонците.

Твитер денеска тоа го масакрираше на свој начин. Проследете.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...