Пандов: Не ти се криви Бојко, Орце, Геро и Боки педерчето, што сте ти и Катица алчни (ВИДЕО)

Loading...
Бура од реакции предзвика изјавата на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи педер да му ја сруши власта.  По тој повод се огласи и аналитичарот Александар Пандов.
-Педер, педер ама ќе му скокаш на федер! Е море црепнат еден, смири малку нервоза, до вчера со по 1.500.000 еура, народни пари лубриканти им купуваше. Тредичи си е барем класика педерчина, ти си у душа педер! Не ти се криви Бојко, Орце, Геро и Боки педерчето, што сте ти и Катица алчни копита!!!

loading...