Пари летаат на сите страни, дојде братучедот од Немачка(видео)

Loading...

Нашите гастрабајтери или печалбари кога доаѓаат во својот роден крај од западните земји сакаат да го покажат сиот луксуз и богатство кои ги заработиле. Некогаш тоа што тие го прават не е со најдобар шмек, но сигурно имаат голема желба да се покажат. Ова е едно од видеата каде се опишува доаѓањето на еден гурбетчија во родниот крај и како тоа тој го прави.

Došao Rodjak iz Njemačke ?

Gepostet von Dolina Lašve . info am Montag, 8. Januar 2018

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...