Пар со оштетен слух на свадбата на знаковен јазик ја изведе „Немир“ од Тоше и Каролина

Loading...

Христина Божиновска и Лазар Ѓиков со насмевка на лицата ќе се сеќаваат на свадбениот ден.
Парот со оштетен слух свадбениот танц го замени со специјална изведба на песната „Немир“ од Тоше Проески и Каролина Гочева.
Младенците, кои потекнуваат од Битола и Неготино, на знаковен јазик го изведоа познатиот македонски дует.

 

loading...