Патот кон Свети Наум блокиран од возила, најмалку две сообраќајки

Loading...

Очекувано, Охрид викендов е преполн со туристи, а многу од нив се упатија и кон Свети Наум. Сепак, како што пренесуваат „Охриѓани“, на патот од градот кон плажите се случиле најмалку два судири, па е гужвата уште поголема.

loading...