Перфектен појадок за намалување на телесната тежина

Loading...

Појадокот богат со хранливи материи може индиректно да влијае на топењето маснотии со тоа што дава чувство на ситост. Воедно, игра важна улога и во големата енергија која телото ја добива, без разлика дали потоа ќе ја искористите за вежбање или не.
Експертот на тренинг и вежбање, Џереми Итиер, во најновата епизода претставува три рецепти кои нудат здрав појадок богат со протеини.

loading...