Песна за Скопје на Балашевиќ

Loading...

Песна за Скопје на Балашевиќ

Тој веќе не е со нас и сега е време да се потсетиме дека овој голем уметник имаше песна и за Македонија, поточно Скопје.

Како што самиот пее во Скопје вели дека се чувствувал како на свое.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...