Петок неработен ден за сите граѓани

Loading...

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 1 Мај 2020 година (петок), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.
Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот.

loading...