Филип Петровски до Агим Јонуз: „Вие сте попиле малку пред емисија”, следуваше нокаут

Loading...

Политичкиот аналитичар Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина” на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски.
-За мене велат дека сум самобендисан, ама претпоставувам се возбудуваш и ти во огледало кога се гледаш – му кажа Јонуз на соговорникот, на што Петровски реагираше „Вие сте попиле малку пред емисија”.
Водителката се обиде да ја смири ситуацијата, но Јонуз го остави микрофонот и си замина.
Ова е видеото кога Агим Јонуз си заминува од емисијата:

loading...