Петровски: Немаше да дозволам промена на името, ќе ги извадев сите пратеници надвор од Собрание!

Немаше да дозволам промена на име, ќе ги извадев сите пратеници надвор од Собрание, ќе донесев 100.000 луѓе пред Собрание, рече во Тешки муабети Филип Петровски. Тој истакна дека доколку … Продолжи со читање Петровски: Немаше да дозволам промена на името, ќе ги извадев сите пратеници надвор од Собрание!