Пет кардио грешки кои всушност дебелеат

Loading...

Не сите кардио вежби ќе ви помогнат да изгубите килограми. Има и такви кои всушност имаат спротивен ефект.
Редовно вежбате со цел да намалите некој килограм, но резултатите ги нема. И не само што ги нема, туку сте приметиле зголемување на телесната тежина, а можеби и намалување на мускулната маса.
Тоа се случува бидејќи веројатно сте жртва на погрешно кардио вежбање.
Макс ќе ви објасни каде е проблемот и што треба да промените за мисијата да биде успешна.

loading...