Пет пати во денот го смени имиџот од досада- Кога Карлеуша ќе види што направи Душко Тошиќ со бричот нема да и биде добро

Loading...

Српскиот фудбалер Душко Тошиќ се досадува во карантин во Кина.
Имено фудбалерот денеска е 13-ти ден во карантин откако се врати од Србија и го дели само еден ден од слободата.
Тој со фановите сподели како си поминува во карантин на пред последниот ден и реши да си поигра со бричот и машинката за бричење.


На петте фотографии се гледа како тој од нормална брада го променува имиџот се до последниот кога останува без брада на лицето, погледнете.
Инаку фановите му коментираа и дека доколку Карлеуша го види без брада сигурно нема да и се допадне, а можеби и би полудела.

loading...