Печени јаболка со цимет, ореви и суво грозје

Loading...

Овој рецепт ќе му се допадне на целото семејство.
Потребни ви се неколку состојки кои најверојатно веќе ги имате дома: јаболка, цимет, малку овес, суво грозје и ореви.
Погледнете го видеото.

loading...