Пејачката Емина Јаховиќ се пресели во нов дом

Loading...

Пеачката неодамна со синовите се отсели од куќата на поранешниот сопруг Мустафа.
Таа со нејзините деца отиде во нов дом кој е поблиску до центарот на градот.
Емина на својот „Инстаграм“ профил со неколку фотографии покажа како изгледа нивниот нов дом.

loading...