Пејач заработил 30.000 евра бакшиш (ВИДЕО)

Loading...

Пари на сите страни – пејач заработи 30.000 евра бакшиш на свадба во кичевско.
Во август минатата година во кичевско село, пејачот Шериф Коњевиќ направи хаос на една свадба.
Тој пеел толку добро, па си заработил 30.000 евра бакшиш. Некој не заработува толку за цела година овој пејач ѓи заработи за неколку минути.
Погледнете го следното Видео

loading...
Loading...