Пијте чај од шипки: Во 100 грама има витамин Ц колку во килограм лимони

Loading...

Чајот од шипки е многу корисен и здрав и изобилува со витамини.
Во само 100 грама има витамин Ц колку во килограм лимони, а со тоа помага за имунитет и за здравје, се бори со болести, настинки и вируси.
Помага да се спречат и инфекции во телото.
Го јакне имунитетот.
Пијте го особено во зима.

loading...