Плевнелиев ги откажа сите ангажмани до крајот на неделата

Loading...

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев ги откажа сите претходно закажани активности до крајот на неделата, откако премиерот Бојко Борисов поднесе оставка, за која Парламентот ќе се произнесе во четврток.Предвидено е свој коментар за внатрешно-политичката ситуација во земјата Плевнелиев да се изјасни на прес-конференција во четврток.Меѓу откажаните активности е и планираната посета на Виетнам.
МакфаксБугарскиот претседател Росен Плевнелиев ги откажа сите претходно закажани активности до крајот на неделата, отка

loading...