Побегнале од затвор качувајќи се по јаже до хеликоптер

Loading...

Двајца затвореници побегнале од затворот „Сен Жером“ во близина на Монтреал, така што се качиле со помош на јаже до хеликоптер.Полицијата соопштила дека по обемна потрага уапсени се двата затвореници и уште две други лица.Хеликоптерот користен во бегството е најден во текот на потрагата и во тек е испитување на пилотот. Хеликоптерот е најден на 85 км од затворот и наводно е украден од туристичка компанија.Локалните медиуми ги идентификуваа бегалците како Бенџамин Хадон Барбо (36) и Дени Провенкал (33)Медиумите јавуваат дека двајцата се повредени во текот на бегството.
МакфаксДвајца затвореници побегнале од затворот „Сен Жером“ во близина на Монтреал, така што се качиле со помош н

loading...
Loading...