Победи на „Ѕвездите на гранд“ па исчезна, а причината ќе ве остави без зборови

Loading...

Алекса Перовиќ кој на македонската јавност и стана познат по учеството на музичките шоу- а „Х- фактор“ и „Ѕвездите на гранд“ неодамна ја објави својата прва песна, а потоа целосно го снема од јавноста.
За време на неговата пауза тој целосно и се посвети на новородената ќерка како и неговата сопруга.
Со избраничката Милица која судбоносното „ДА“ го изговори во октомври минатата година, во април годинава ја добија ќерката Луна.


Освен тоа што тој се подготвува да се врати на сцената, секое слободно време го поминува со нив две, а на фановите им подготвува и нова песна која ќе ја промовира наскоро.

loading...