Повеќе не се крие: Емина Јаховиќ фатена како се шета со момчето во Турција

Loading...

Популарната пејачка Емина Јаховиќ се разведе од својот сопруг Мустафа Сандал со кого има два сина.
Набргу по разводот се пишуваше дека Емина е во нова љубовна врска со турскиот милионер Садетин Саран.

loading...
Loading...