Повторно, зголемување на бројот на пациенти во Србија: Вирусот потврден кај 92 лица, еден пациент почина во последните 24 часа

Loading...

Во последните 24 часа коронавирусот е потврден кај 92 лица во Србија. 

Во истиот период, починало 1 лице.

Беа тестирани 9.507 лица сомнителни на овој вирус.

45 од нив се хоспитализирани, а 49 се отпуштени. 

На респираторот има 33 пациенти.

loading...