Повторно се слушна ѕвончето на Детска клиника – малата Ана ја доби борбата

Loading...

Детската клиника не престанува да нè радува со прекрасни вести за малите борци, кои ја напуштаат клиниката како победници.
Така и Ана, која покрај тешката болест со која се бореше, успешно го победи и коронавирусот.
Таа вчера беше дочекана со аплауз од лекарите и медицинскиот персонал на клиниката, а како симбол на победата, заѕвони на ѕвончето, давајќи им сила и верба на сите останати пациенти во одделот.

loading...
Loading...