Погледенете ја фото-приказната за пријателството кое нема граници

Кучето не се грижи за тоа дали сте богати или сиромашни, паметни или глупи.. Подарете му дел од вашето срце и тој ќе ви го подари неговото.  З

Пронајдете не на следниве мрежи: