Погледнете како изгледа салата во која ќе се венчаат Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ!

Loading...

Во тек се последните подготовки за свадбата на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ на која ќе присуствува речиси цела естрада и многу други јавни личности.
При крај се работите поврзани со декорирње на салата каде што младиот пар ќе го каже судбоносното „да“. За самото уредување ангажирани се повеќе од 50 луѓе.
Девојките кои се ангажирани за декорирање на салата работат веќе три дена. Тие велат дека спијат само по 3 часа и се враќаат на работа за да биде се средено, како што се договориле со Лепа Брена и Боба Живојиновиќ.

А интересен детаљ е поврзан со доаѓањето на Александра Пријовиќ до самиот олтар, па тој простор е украсен со дрва, цвеќе, лисја, гранки, па ќе изгледа како Пријовиќ да поминува низ шумичка.

loading...
Loading...