Погледнете ја новата Opel Corsa

Loading...

Opel сеуште не ја најави новата генерација на Corsa, но некои фотографии успеале да ги фотографират новите тестни примероци од  уште една измена во изгледот на овој автомобил.
Новиот освежен модел ќе биде претставен на есенскиот саем на автомобили во Франкфурт. Предниот дел ќе добие модел сличен на Adam моделот. Се претпоставува дека измени ќе претрпи и моторот на автомобилот.
На интернет веќе се појавија новите фотографии од можниот изглед на моделот од новата генерација која би требало да се појави во 2015 година. Може да се забележи дека измените кои Opel ги планира позитивно беа оценети од можните купувачи на автомобилот.

Opel сеуште не ја најави новата генерација на Corsa, но некои фотографии успеале да ги фотографират новите тестни примероци од  уште една изме

loading...