Погрешно ги врзувате врвките на патиките: Со овие идеи и потези ќе бидете уникатни

Списокот на работи кои ги правиме погрешно, се дополнува.
Како ги местите врвките на патиките? Се трудите, но се вплеткувате?
Во ова видео ќе ги дознаете најинтересните и најлесните начини на врзување на врвки, со кои ќе бидете најуникатни.

Пронајдете не на следниве мрежи: