Пожар на Детската клиника во Скопје

Loading...

Пожар вечерва ги вознемири пациентите и вработените во Детската клиника.
Како што дознава КУРИР, станува збор за мал пожар, за кој не потои опасност од проширување.
Неофицијално дознаваме дека пожарот настанал на местото каде вработените иродителите на хоспитализираните дечиња пушат цигари.


Од клиниката за КУРИР ја потврдуваат информацијата дека имало пожар, а од таму велат дека истот веќе е изгаснат.

Извор: Курир

loading...