Познатата водителка ја пронајде љубовта на својот живот, но не може да се омажи

Познатата водителка Маријана Марјановиќ во популарното шоу „Амиџи“ призна поради што се уште не стапнала на лудиот камен иако живее со своето момче.Познатата водителка Маријана Марјановиќ во популарното шоу „Амиџи“ призна поради што се уште не стапнала на лудиот камен иако живее со своето момче.
-Тој се презива Марјановиќ и замислете јас да бидам Маријана Марјановиќ, вели водителката.
А на репликата на Огнен таа да го задржи своето презиме таа му одговори дека неговото презиме нив ги кочи.
-Тоа ми глупаво, јас да останам со моето презиме, па зошто тогаш да се мажам? Сакам да се омажам, да го земам неговото презиме, да влезам во нивното семејството, али тоа Марјановиќ нас не кочи, вели Микиќ.
 
Познатата водителка Маријана Марјановиќ во популарното шоу „Амиџи“ призна поради што се уште не стапнала на лудиот камен иако живее со

Пронајдете не на следниве мрежи: